Испрати Испраќам барање
Дома> За нас> Политика за приватност

Политика за приватност

Оваа политика за приватност опишува како се справуваме со вашите лични информации. Со користење на https://www.clxmachinery.com („страницата“), вие се согласувате за складирање, обработка, трансфер и откривање на вашите лични информации како што е опишано во оваа Политика за приватност.

Колекција

Може да ја пребарувате оваа страница без да дадете лични информации за себе. Како и да е, за да добиете известувања, ажурирања или да побарате дополнителни информации за https://www.clxmachinery.com или оваа страница, можеме да ги собереме следниве информации:

име, информации за контакт, адреса за е -пошта, компанија за компанија и корисник; кореспонденција испратена до или од нас; какви било дополнителни информации што ќе изберете да ги дадете; и други информации од вашата интеракција со нашата веб -страница, услуги, содржина и рекламирање, вклучувајќи информации за компјутер и врска, статистика на прегледи на страници, сообраќај кон и од страницата, податоци за реклами, IP адреса и стандардни информации за веб -дневник.

Ако изберете да ни дадете лични информации, вие се согласувате за пренесување и складирање на тие информации на нашите сервери лоцирани во Соединетите држави.

Користете

Ние ги користиме вашите лични информации за да ви ги обезбедиме услугите што ги барате, комуницирате со вас, проблеми со смена на проблеми, прилагодување на вашето искуство, ве информираат за нашите услуги и ажурирања на страници и да ги мериме интересите за нашите страници и услуги.

Обелоденување

Ние не ги продаваме или изнајмуваме вашите лични информации на трети страни за нивните маркетинг цели без ваша експлицитна согласност. Можеме да откриеме лични информации за да одговориме на законските барања, да ги спроведуваме нашите политики, да одговориме на тврдењата дека објавувањето или друга содржина ги крши правата на другите или да ги заштитиме нечиј права, имот или безбедност. Таквите информации ќе бидат откриени во согласност со важечките закони и регулативи. Ние исто така може да споделиме лични информации со давателите на услуги кои помагаат во нашето деловно работење и со членовите на нашето семејство, кои можат да обезбедат заедничка содржина и услуги и да помогнат во откривање и спречување на потенцијално нелегални акти. Доколку планираме да се споиме или да бидеме стекнати од друг деловен субјект, можеме да споделиме лични информации со другата компанија и ќе бараме новиот комбиниран субјект да ја следи оваа политика за приватност во однос на вашите лични информации.

Пристап

Може да пристапите или да ги ажурирате личните информации што ни ги дадовте во секое време со контактирање со нас на: info@clpmc.com

Ние ги третираме информациите како средство што мора да биде заштитено и да користиме многу алатки за да ги заштитиме вашите лични информации од неовластен пристап и откривање. Како и да е, како што веројатно знаете, трети страни можат незаконски да ги пресретнат или пристапат до преносот или приватните комуникации. Затоа, иако работиме многу напорно за да ја заштитиме вашата приватност, ние не ветуваме и не треба да очекувате дека вашите лични информации или приватни комуникации секогаш ќе останат приватни.

Општо

Можеме да ја ажурираме оваа политика во секое време со објавување на изменети услови на оваа страница. Сите изменети термини автоматски стапуваат на сила 30 дена откако првично ќе бидат објавени на страницата. За прашања во врска со оваа политика, испратете ни е -пошта до нас.

Список со поврзани производи
Список со поврзани производи
Contacts:Ms. Sorfeena He
  • Тел:86-0755-28160898
  • Е-пошта:sorfeena@clpmc.com
  • Адреса:No.9,ChuangYe R.d.The Third ShuiTian Comnunity,ShiYan Office,BaoAn District, Shenzhen, Guangdong China
Contacts:Ms. Candy Huang
  • Тел:86-755-33690288
  • Е-пошта:sales01@clpmc.com
  • Адреса:No.9 ChuangYe Road, the third industrial area ShuiTian, ShIYan street office, BaoAn district., Shenzhen, Guangdong China

Copyright © 2024 CHANGLONGXING SCIENCE & TECHNOLOGY (SHENZHEN) CO.,LTD Сите права се задржани.

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати